برای تحلیل گونه های متفاوت توصیه می کنیم به برگه ی خرید سدیم لوریل سولفات مراجعه نمایید. سدیم لوریل سولفات پزشک مجللی جزء آن نوع از مواد شیمیایی است که در آزمایشگاه ها کاربرد دارد ولی متساوی صنعتی آن هم دارای برندهای دیگر جهت مصرف در مقیاس بالا قابل خمیردندان فارغ از سدیم لوریل سولفات ارائه است. 3. سدیم لوریل سولفات در اکثر مواد تجاری شوینده ها مانند مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر همچون خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون اعم از مایع و غیر مایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده به فعالیت می رود و جز مواد اولیه آرایشی و دارویی است. تگزاپون جزو متداولترین مواد اولیه آرایشی و داروئی محسوب می شود و در ساخت بخش اعظم شویندههای تجاری نظیر مایع ظرفشوئی وپاک کنندههای صنعتی (کارواش، کف شورها و پاککننده روغن) و در بیش از ۹۰ بهینه سازی سایت مواد بهداشتی و شوینده تن و سر همچون خمیردندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به رخ مایع یا غیرمایع کاربرد دارد. میباشد که از آن در صنعت های شوینده، و به تیتر مواد نخستین آرایشی بهداشتی دترژنتها یا مواد غذائی استفاده می‌شود و از گونه های مواد فعالکننده سطحی آنیونی در تولید شامپوها میباشد.سدیم لوریل سولفات سورفکتانت است. 1. سدیم لوریل سولفات یک ادغام شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی هست که از آن در صنایع شویندگی ، دترژنت ها یا این که مواد غذایی استعمال می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در ایجاد شامپو می باشد. سدیم دودسیل سولفات ماده ای می باشد که غالباً در شستشوی داخل خانه، بهداشت فردی، اثاثیه آرایشی، داروسازی و صنعت های غذایی به فعالیت می رود. توجه داشته باشید که نام دیگر این ماده در گرید صنعت تگزاپن و یا سدیم لورت سولفات است. سدیم دودسیل سولفات SDS و یا سدیم لوریل سولفات یک مخلوط سنتزی ارگانیک است که فرمول شیمیایی آن CH3(CH2)11SO4Na می باشد. سدیم لوریل سولفات ضمن مخلوط اصلی سایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطان زای پوستی می باشد که می تواند موجب ریزش مو گردد. به عبارتی چیزی که در صابون ها و مواد شوینده یافت می شود تا بتوانیم صورتها یا این که ظروف روغنی خویش را اهمیت آب بشوییم و مواد ناخوشایند را از فی مابین ببریم. 2. سدیم لوریل سولفات سبب ساز شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده و خویش به راحتی در پوست شکافت می‌کند و به دیگر مواد شیمیایی همین قابلیت و امکان را میدهد تا به راحتی رخنه کنند.

ایندکسر